FreeBGmap - безплатна карта за GPS навигация

Започната от baibradar, 28 Януари 2014 19:12:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

baibradar

Актуализация Септември 2022

Търсене до номер на улица - Багренци, Нови чифлик, Пиперков чифлик.
Търсене до име на улица - Малорад, Сираково, Добролево, Септемврийци, Михайлово, Хайдерин.
Корекция на адреси еднопосочни улици и рутинг - Ахтопол, Синеморец, Царево, Лозенец, Китен, Приморско, София.

Navikey - 7ways
Navitel - NM2

baibradar

Актуализация Октомври 2022

Нанесен Лот 10 на АМ Хемус от Буховци до Белокопитово.
Кръгови движения в Перник.
Търсене до номер на улица в Своге и Мездра.
Търсене до име на улица - Гърляно, Жиленци, Церово, Гюешево, Свидня, Томпсън, Гара Лакатник.

Navikey
Navitel - NM2

baibradar

Актуализация Януари 2023

Търсене до номер на улица - Ребърково, Роман, Браниполе, Суворово, Вълчи дол.
Търсене до име на улица - Лютиброд, Дърманци, Капитан Андреево, Карапелит, Памукчий, Сечище, Преселка.
Нанесен северния обход на Бургас. Корекция на имена на улици и еднопосочни улици в София.

Navikey
Navitel NM2

baibradar

Актуализация Април 2023

Търсене до име на улица - Тръница, Изворник, Стефан Караджа, Червенци, Владимирово, Орлова могила, Долина, Кладница, Владо Тричков, Врачеш.
Търсене до номер на улица - Девня, Повеляново, Полски Тръмбеш.

Navikey
Navitel NM2

baibradar

Актуализация Юни 2023

Нанесени пуснатите части на магистрала Европа и пътя Ботевград - Мездра.
Търсене до номер на улица - гр.Бяла.
Търсене до име на улица - Стоб, Първомай.

Navikey
Navitel NM2

baibradar

Актуализация Септември 2023
Търсене до номер на улица - Чавдар, Бело поле, Лозница, Исперих.
Търсене до име на улица - Бараково, Покровник, Пороминово, Изгрев, Новачене, Узунджово.

Navikey
Navitel - NM2
Navitel - NM3

baibradar

Актуализация Януари 2024.
Търсене до име на улица - Трапище, Чудомир. Корекция на адреси и еднопосочни улици в София, Пловдив, Велико Търново, Пазарджик.

Navikey
Navitel

baibradar

Актуализация Април 2024.
Нанесени новите участъци на АМ Струма и пътя Ботевград - Видин.
Търсене до номер на улица в Китанчево.
Търсене до име на улица - Тодорово, Окорш, Вокил.

Navikey

Navitel NM2

Navitel NM3

baibradar

F Focus

Извинявам се за невежството, но при навигация Waze налага ли се актуализацията и, щото чат-пат я хващам, че не реагира правилно?
Благодаря предварително за отговорите!

baibradar

До колкото ми е известно при Waze картите са онлайн. Би трябвало винаги да са актуални. Актуализира се само приложението.

F Focus

Благодаря за отговора!
Изкл. рядко ползвам Уейз-а, ама, когато го правя понякога го хващам в странни грешки...Добре, че знам пътя, ама някога ще се случи да разчитам само на него, та знам ли къде ще ме заведе? :)

ivchotr

Няма да се плашиш. Земята е кръгла и все някога ще се върнеш там, където те е зарязал Уейзът :D Екваторът е дълъг има - няма 44000 км, което е нищо за един Форд (fri)

F Focus

Цитат на: ivchotr в 19 Юли 2024 10:55:12Няма да се плашиш. Земята е кръгла и все някога ще се върнеш там, където те е зарязал Уейзът :D Екваторът е дълъг има - няма 44000 км, което е нищо за един Форд (fri)

Уффф-успокои ме, Ивчо-благодаря, че се бях притеснил ! :))
В тази връзка по темата ще помоля за акъл коя е най-добрата навигационна система-ако изобщо има такЪва?
Благодаря предварително за компетентните отговори!

П.С. НикЪФ проблем нямам да обиколя земята във всички посоки няколко пъти (само да имам масло в багажника! :)) ), ама ми трябва читава навигационна система! Майтапа настрана, фенове-очаквам със свито сърце да не ми се наложи да пътувам до Западна Европа по най-неприятният повод ( не дай, Боже),свързан с най-близкият човек, но не с автомобил от наше село, а със самолет и наемане на рент-а кар ( тия пък какви са измамници в цял свят-внимавайте много!), но така, или иначе ще ми трябва читава навигация точно за Испания, ако има значение.

ivchotr

Нали имаш смартфон? В ЕС интернетът не е като в Турция като цена. Освен това има и карти, които работят без да си вързан в Интернет. Само трябва да си ги сваляш предварително. С такива обикаляхме в Азербайджан без проблеми. А най-точните сведения идват от местните хора, така че и да се замоташ някъде, питаш и те упътват. Има приложения за превод при разговор и ти трябва само да си инсталираш някое. Владеят и псувни и трябва да внимаваш какво говориш, че да няма после (tooth) Смартфонът ще ти спести мъкненето на още едно устройство.