Фокус 1,6 tdci 90кс проблеми с налягането в рейката

Започната от Десислав, 20 Януари 2023 08:42:52

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Десислав

Наричате простотия това, че без проблем вече мога да извадя всички инжектори, да ги изпратя на стенд, след това да се погрижа за медните уплътнения и да си ги монтирам ок.


F Focus

#31
Аз лично никога не бих казал подобно нещо! Продължавай точно в същият дух, което ще ти спести пари, а и ще ти носи голямо лично удовлетворение-демек кеф! ^-^
И не се обиждай, на когото и да е, независимо, че отговорът му не ти харесва, или някак те е засегнал-все пак е имал желание да ти помогне, ами продължавай да споделяш как се развива темата, както и да продължиш да питаш тук!

П.С. Ще си призная например, че съм имал спорове и обиди с Ivchotr в другият форум, за което съжалявам и се надявам, ако някой ден се видим да си стиснем ръцете. Та, така-вярвам, че ме разбра, щото хората са различни по принцип, а във форумите още повече, но всеки отговорил ти заслужава уважение!

ivchotr

Ей, ама си много злопаметен, да знаеш :D  Аз и да се сдрача с някого, е без лоши чувства (fri)

F Focus

#33
Значи си приличаме, което ме радва, и което усетих!
Казвам ти наздраве и ти пожелавам да си жив и здрав! :)
И въобще не съм злопаметен-съгласи се! Напротив-признавам си гафовете, нали?
Абе ще се видим с теб все някога-така си мисля...:)
Отплеснахме се от темата-съжалявам.

zloster

Цитат на: Десислав в 20 Февруари 2023 19:24:32Наричате простотия това, че без проблем вече мога да извадя всички инжектори, да ги изпратя на стенд, след това да се погрижа за медните уплътнения и да си ги монтирам ок.
За протокола: 1 пишещ е използвал израза "простотия". Което си е определено за забележка - най-вероятно е прибързано, но той ще си каже.

Критикуващите взимат предвид по-различни от твоите съображения - те се съсредоточават над крайния резултат. А той за тях е ясен, защото са запознати с темата. А ти я разучаваш в момента. За теб разучаването е ценно, а за тях вече не е. Похвално е, че си възможност и желание да отделиш време за това упражнение и да споделиш снимков материал.

Цитат на: ivchotr в 20 Февруари 2023 20:41:30Ей, ама си много злопаметен, да знаеш :D  Аз и да се сдрача с някого, е без лоши чувства (fri)
Случва ти се да не се усетиш, когато минаваш във фаза препирня*. Това уморява/изнервя събеседниците, а това не е ползотворно :)

*  мн.препирни, ж. Разговор, в който никой не отстъпва от позициите си и не приема мнението на на другите по определен въпрос; спор, кавга. - https://rechnik.chitanka.info/w/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%BD%D1%8F
Чукча не читател, чукча - писател.
Смисъл, произход и употреба са пояснени на http://dslov.ru/pos/38/p38_229.htm
За обогатяване и подобряване на говорно-писмената ни култура: https://rechnik.chitanka.info/ http://ibl.bas.bg/rbe/ https://rbe.chitanka.info/

ivchotr

Е, чак до препирни май не съм стигал. В този живот човек няма как да знае всичко. Било е време, когато енциклопедистите са били върхът на ерудицията. Обаче тогава и познанието не е било на нивото, на което е сега. Не е имало и интернет :D Когато учех за висшето си образование, бащата на едно от гаджетата ми каза следното:
- Висшето образование те учи да намираш лесно онова, което ти трябва в даден момент. Можеш да запомниш много неща, но едва ли ще успееш да запомниш всичко.
Безкрайно прав се оказа човекът  :D

Аз пак не разбрах двигателят с калните дюзи харчи ли масло повече от нормалното.

nogopechen

Аз разбрах, че дюзите ще бъдат поразглобени, напръскани с ВД и т.н. Годните дюзи си идват с нови дихтунги. Но запознаването с материята (четенето) е задължително.

Десислав

Момчета, въпросната дюза беше почистена на ултразвук, сега няма неравномерни обороти, налягането в рейла е 360-380 бара, изглежда всичко е ок, времето ще покаже.  ^-^