Прибиране и отваряне на странични огледала

Започната от Гената, 26 Октомври 2020 13:12:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Гената

Здравейте. От скоро съм в семейството на Форд като се сдобих с S max 2009г дизел 140к.с и имам няколко въпроса. Може ли да се изключи автоматичното сгъване на страничните огледала при заключване на автомобила и къде се намира таблото с бушони в купето?


Pyrhel

Здравей. Огледалата могат да се деактивират през IDS-а. Бушоните са под жабката на "чекмедже" - има щипка, която се завърта и освобождава кутията надолу.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Гената

През IDS тоест само софтуерно може да се деактивират. Така ли да го разбирам. Благодаря за огледалата, а относно таблото с бушоните или съм индианец или не смея да дръпна "чекмеджето". Ако е възможно снимка да се ориентирам ще съм много благодарен. Лек ден

zloster

В тази тема: https://fordbg.com/forum/index.php?topic=727.msg5342#msg5342
има ръководство за S-Max mk2. Твоята би трябвало да е такава (ако не бъркам). На руски е, но има картинки - страница 239 от документа. Споменават някакви 2 винта, че трябва да се отвият(?) - не съм сигурен за превода дали е "отвият" или "дръпнат/извадят".
Чукча не читател, чукча - писател.
Смисъл, произход и употреба са пояснени на http://dslov.ru/pos/38/p38_229.htm
За обогатяване и подобряване на говорно-писмената ни култура: https://rechnik.chitanka.info/ http://ibl.bas.bg/rbe/ https://rbe.chitanka.info/