Фокус 2, сверяване на часовник

Започната от VSGeorgiev, 06 Май 2016 22:20:56

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VSGeorgiev

Здравейте колеги, не намерих тема за моето питане, затова в спама ще ви попитам:  имам отскоро форд фокус мк2 2005 г., обаче не мога да му направя часовника от настройките, вече месец го бъзикам, и направо полудявам. Иначе това ми е втората колица от марката, първата пак беше фокусче, ама от 99г.
Пък накрая и да ви се представя:
Величко, от Пловдив съм, общо-взето готин тип ;D

yumyum

Здравей колега.Натискаш бутона clock или на включено или изключено радио,не си спомням точно,едно от двете е.Трябва да започне да мига първо датата в лявата част на дисплея,със стрелките местиш наляво надясно през датата до часа.С врътката в средата правиш настройките.Като си готов натискаш пак clock.

VSGeorgiev

Мерси, колега!Утре ще пробвам и ще пиша.
Поздрави
Мерси и на мода, който си е направил труда за темата!

VSGeorgiev

Здравейте отново, всъщност забравих още в началото на темата да кажа, че е оригиналното "сони", и няма бутон clock! В менюто също въртя и не намирам "clock". Нито датата. Ако е необходимо мога да снимам и да кача снимки, но не го направих защото всички, които бях гледал изглеждаха същите.
Поздрави

Pyrhel

Пусни Хоризонт, Дарик или някое друго радио с час през RDS-а за няколко минути и ще се нагласи.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

VSGeorgiev

Благодаря! Утре ще пробвам и ще пиша. Иначе си беше Ок часовника, но сменях акумулатор и така....

VSGeorgiev

Пак не успях :'( Този"RDS", къде трябва да ми излезе? В менюто и по таблото няма такова животно.
Ето една снимчица, за каква система говоря, но не е от моето фокусче!

Dmitarcho

Рдс не е ли пуснат постоянно....щом ти изписва имената на радиата ;) Просто го оставяш на някоя станция да си хване часовника

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Ръца Пръца

VSGeorgiev

Ами оставих го първо на хоризонт и после на дарик, поне 30мин стоя, но ефект нямаше.

nixel

Само това намерих - ЦЪК
На руски е, на английски не можах да намеря. Отиди на страница 40.

Това което разбрах е да задържиш Menu бутона докато ти излезе баш менюто с по хард настройките.

И на старата Mazda имах сони радио, тези настройки винаги са били в по дълбокото меню със задържане на бутона.
А сега имам Ford с двигател на Mazda  (rofl)

VSGeorgiev

Много ти благодаря за труда, който си положил! Ще опитам и ще пиша.

VSGeorgiev

Разгеле- бетон е работата! Както ми каза колегата: задържах менюто и ми излезна под меню и там е за сверяването на датата и часа.
Още един път благодаря!