402 метра / полигон / парче асфалт в Софиийско

Започната от Pyrhel, 10 Декември 2011 16:57:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

escobar

Щом не изскача някой предприемач да строи частна писта - или сметката му не излиза, или няма предприемачи :)
Аз не си представям земята, плюс строежа и поддръжката на писта за колко години се избиват, при положение, че контролът е слаб и гонките/пиленето/джигитските изпълнения ще си продължат извън нея.
Не съм сигурен и не съм изпадал в подробни проучвания за пистата в Серес, Гърция, но в тази публикация пише, че Цената за един ден е 40€ за всяко превозно средство и 15€ за всеки водач, който излиза на пистата..
Дори и да го обърнем в левове, хората които са склонни да платят 55 лева гарантирано няма да са много.


доницети

Автомобилните спортове винаги са били мнооооого скъпо удоволствие! Няма как цената за писта да е малка, защото освен асфалта, трябва да имаш и доста други задължения, защото най-малкото при една катастрофа може собственика/управителя да излезе виновен. Да не говорим за изискванията на пожарна, полиция, опазване на околната среда и т.н. Е при нашите заплати може и да се смъкне малко цената, но не вярвам да е кой знае колко по-ниска. Просто за заплатите на запад не са проблем едни 40-50 евро на ден.

opex

Бе то се иска една поляна асфалтирана, хората ще си направят останалото... Това ли им е скъпото? Деа тия управляващи бездарници деа прости и крадливи и тъпи като гъз деа..............
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

escobar

Този уикенд в Серес ще има български бегачки. Цената е 222 евро на калпак, за да караш - вътре влиза смяна на гуми, засичане на времена и паркинг. За зрители е безплатно.

доницети